Guies

Eliminar un missatge de Facebook també ho elimina dels missatges del destinatari?

És fàcil enviar a algú un missatge a Facebook o a través de la seva aplicació de Messenger enllaçada que després penedireu. És possible que us pregunteu si hi ha alguna manera de suprimir un missatge de Facebook perquè el destinatari no el vegi mai o no el pugui tornar a veure. En aquest moment, només podeu suprimir la còpia del missatge.

Consell

Tot i que Facebook ha insinuat que pot afegir una funció que no s’envia, actualment només podeu suprimir la còpia d’un missatge o conversa. No podeu anul·lar l'enviament d'un missatge ni evitar que el destinatari el vegi després d'enviar-lo.

Com esborrar els missatges de Facebook

Suprimiu els missatges de Facebook de les vostres pròpies converses mitjançant el lloc web de Facebook de l'ordinador o l'aplicació Messenger del telèfon.

Per obrir tots els missatges, feu clic a la icona Missatges a l'extrem superior dret de la pàgina de Facebook i seleccioneu "Veure-ho tot a Messenger" a la part inferior de la llista. Feu clic a una conversa per obrir-la. Localitzeu el missatge a la conversa que vulgueu suprimir amb el ratolí i feu clic a la icona de tres punts que hi ha al costat. Feu clic a "Suprimeix" al menú desplegable. Se us demanarà que confirmeu que voleu suprimir el missatge i, si ho feu, la vostra còpia de la conversa s’esborra definitivament. La còpia del destinatari no se suprimeix, cosa que pot confondre si algú fa referència al missatge més endavant.

Si feu servir l'aplicació Messenger i què voleu suprimir els missatges de Messenger, manteniu premut el missatge i toqueu el botó "Suprimeix". Se us advertirà que no podeu recuperar la còpia del missatge si el suprimiu i se us demanarà que confirmeu si torneu a tocar el botó "Suprimeix". El missatge se suprimeix de la còpia de la conversa, però continua en la correspondència de qualsevol persona a qui l’heu enviat.

Com esborrar una conversa a Facebook Messenger

Si voleu suprimir tota una conversa a Facebook Messenger o a través del lloc web, també podeu fer-ho. De nou, només suprimireu la còpia de la conversa, no la de ningú.

Per suprimir la còpia de tota una conversa al lloc web de Facebook, feu clic a la icona d'engranatge que hi ha al costat d'una conversa per obrir el menú Configuració i feu clic a "Suprimeix la conversa". Se us demanarà que confirmeu que voleu suprimir la conversa permanentment i, si ho feu, se suprimirà del vostre compte, però no del compte del destinatari.

Per suprimir una conversa a Facebook Messenger mitjançant l'aplicació, manteniu premut el dit sobre la conversa i, a continuació, toqueu "Suprimeix". Confirmeu que voleu suprimir la conversa per suprimir-la permanentment.

Informar de correu brossa a Facebook

Si algú us envia un missatge de correu brossa a Facebook o Messenger, podeu informar-lo a Facebook.

Al lloc web de Facebook, feu clic a la icona d'engranatge que hi ha al costat del missatge i feu clic a "Informa com a correu brossa o ús inadequat". A Messenger, mantén premut el dit sobre la conversa i toca "Marca com a correu brossa".