Guies

Com bloquejar qui veu les imatges del perfil a Facebook

La vostra imatge de perfil de Facebook és la primera imatge que saluda els visitants del vostre perfil al lloc. Quan el canvieu, Facebook inicia automàticament un àlbum per a les imatges de perfil actuals i anteriors. Tot i que no podeu impedir que els usuaris vegin la vostra foto de perfil actual, podeu impedir que la gent visualitzi l'àlbum que conté fotos antigues. Recordeu que tots els usuaris, fins i tot els que no són amics, poden veure la vostra foto de perfil actual encara que la resta del vostre perfil sigui privat.

1

Inicieu la sessió al vostre compte de Facebook i feu clic a l'enllaç "Perfil" a la part superior de qualsevol pantalla del lloc de xarxes socials.

2

Feu clic a l'enllaç "Fotos" que hi ha a sota de la imatge de perfil i, a continuació, a l'enllaç "Veure totes les fotos" a la part superior de la pantalla següent.

3

Feu clic a la fletxa blava que hi ha a sota de l'àlbum d'imatges del perfil. Trieu "Amics" al menú de privadesa per evitar que tothom que no estigui a la vostra llista d'amics no vegi l'àlbum d'imatges de perfil.

4

Feu clic a l'opció "Personalitzat" al menú de privadesa per evitar que algunes persones puguin veure les vostres imatges de perfil. Introduïu un nom al camp "Amaga-ho des de" per evitar que l'usuari vegi les fotos; els noms introduïts en aquest camp han de figurar a la vostra llista d'amics. Feu clic a "Desa els canvis" a la part inferior de la finestra.