Guies

Com amagar-me dels usuaris de Facebook

Facebook proporciona una gamma completa d’eines de privadesa que us permeten controlar qui pot veure el vostre perfil, les imatges i les actualitzacions d’estat. Amb aquestes eines de privadesa, podeu amagar completament el vostre perfil d'altres usuaris de Facebook. Depenent de les vostres necessitats, podeu ocultar el vostre perfil a usuaris específics o podeu configurar el perfil perquè sigui invisible per a tothom, excepte els amics o amics dels amics. D’altra banda, si només voleu amagar el vostre perfil quan esteu tancat de sessió, podeu fer-ho desactivant el vostre compte.

Amaga a usuaris específics

1

Aneu a Facebook i inicieu la sessió al vostre compte.

2

Feu clic a la fletxa a la dreta del menú "Inici" i seleccioneu "Configuració de privadesa" al menú desplegable.

3

Desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina i feu clic a "Gestiona el bloqueig" a la secció Persones i aplicacions bloquejades.

4

Escriviu el nom o el correu electrònic de l'usuari del qual vulgueu amagar el vostre perfil a la secció "Bloqueja usuaris" i feu clic a "Bloqueja". Si esteu bloquejant un usuari per nom, és possible que se us mostri una llista d'usuaris amb aquest nom, a partir de la qual haureu de prémer el botó "Bloqueja" al costat de l'usuari específic que voleu bloquejar.

Amaga les cerques públiques

1

Aneu a Facebook i inicieu la sessió al vostre compte.

2

Feu clic a la fletxa que hi ha al costat del menú "Inici" i seleccioneu "Configuració de privadesa" al menú desplegable.

3

Feu clic a "Edita la configuració" a la secció "Com us connecteu".

4

Feu clic a "Qui pot cercar el vostre perfil per nom o informació de contacte?" menú desplegable i seleccioneu "Amics dels amics" o "Amics" per limitar les persones que poden veure el vostre perfil de Facebook. Això amaga que el vostre perfil no sigui visible en cerques públiques a Facebook o en motors de cerca com Google.

5

Feu clic a "Fet" per desar la configuració.

Amaga quan tanca la sessió

1

Aneu a Facebook i inicieu la sessió al vostre compte.

2

Feu clic a la fletxa a la dreta del menú "Inici" i seleccioneu "Configuració del compte" al menú desplegable.

3

Seleccioneu la pestanya "Seguretat" i, a continuació, feu clic a "Desactiva el vostre compte".

4

Seleccioneu "Això és temporal, tornaré" i feu clic a "Confirma".

5

Introduïu la contrasenya de Facebook i feu clic a "Desactiva ara". Se us tancarà la sessió de Facebook i el vostre perfil està ocult per a tothom a Facebook. Per reactivar el vostre compte, inicieu la sessió com és habitual des de la pàgina inicial de Facebook.