Guies

Com recuperar una publicació de Facebook eliminada

Quan publiqueu a Wall a la pàgina del vostre amic o al vostre propi perfil, Facebook us ofereix l'opció d'esborrar les entrades que ja no vulgueu veure. Tot i que és una característica útil, sovint resulta inconvenient quan elimineu accidentalment l’enviament incorrecte i voleu recuperar la publicació. Facebook té estrictes controls de privadesa que no permeten recuperar missatges de Wall, però si teniu la configuració del compte adequada, podeu utilitzar una solució que us permeti recuperar les publicacions de Wall que necessiteu.

1

Inicieu la sessió al vostre compte de Facebook.

2

Feu clic a la icona "Missatges" a l'extrem superior esquerre de la pàgina i, a continuació, feu clic a l'enllaç "Veure tots els missatges" que es mostra a la part inferior de la llista desplegable.

3

Desplaceu-vos per la llista de missatges que apareixen a la pàgina i feu clic al missatge que vulgueu recuperar. Facebook llista les vostres comunicacions, incloses les publicacions suprimides de Wall, per títol i data. També teniu l’opció d’escriure un nom al camp Cerca missatges de la part superior.