Guies

Reactivació d'un compte de Facebook després d'un any

Facebook desa automàticament totes les dades dels comptes desactivats perquè pugueu reactivar-lo fàcilment si canvieu d’opinió i voleu tornar a utilitzar la xarxa social. Facebook no elimina la informació antiga del compte després de qualsevol temps establert, de manera que podeu reactivar Facebook un any després de tancar el compte. Per reactivar un compte de Facebook al cap d’un any, només cal que inicieu sessió al lloc amb la vostra contrasenya original i la vostra adreça de correu electrònic d’usuari.

1

Inicieu el navegador web i aneu a Facebook.com.

2

Escriviu la vostra adreça electrònica d'usuari al camp d'inici de sessió "Correu electrònic" de la pàgina de destinació de Facebook. Aquesta és l’adreça de correu electrònic que vau utilitzar quan vau configurar el compte de Facebook per primera vegada.

3

Introduïu la vostra contrasenya al quadre d'entrada "Contrasenya". Feu clic al botó "Inici de sessió" al costat dels camps d'inici de sessió. Facebook reactiva automàticament el vostre compte i obre el compte antic a la vostra pàgina d'inici. Un cop reactivat, podeu accedir a tot el contingut que hàgiu afegit a Facebook abans de tancar el compte, inclosa la llista d'amics, publicacions, actualitzacions d'activitat i estat, fotos, videoclips, pàgines i grups.