Guies

Què significa quan algú desactiva el seu compte de Facebook?

Com a administrador amb una pàgina de Facebook connectada al vostre perfil, paga la pena entendre què és la desactivació del compte. Si teniu previst desactivar el vostre compte, heu de saber com afecta el vostre perfil i pàgina de Facebook. També és important entendre les diferències entre desactivar el compte i suprimir-lo.

Desactivació

Desactivar el vostre compte és menys dràstic que suprimir-lo. L'opció us permet eliminar pràcticament el vostre Facebook, només teniu l'opció de tornar i reactivar el compte. Quan desactiveu el vostre compte, Facebook amaga la vostra cronologia, fotos, perfil i altres continguts de la resta del lloc; és com si no hi fóssiu. Els amics encara poden veure els missatges que els heu enviat abans de desactivar el vostre compte, però no hi poden respondre. Quan desactiveu el vostre compte, perdeu els privilegis d'administrador de les pàgines de Facebook que executeu.

Administrador únic

Si sou l’únic administrador de la pàgina de Facebook de la vostra empresa, penseu-ho dues vegades abans de desactivar el vostre compte. Si afegiu un altre administrador, podrà gestionar i actualitzar la pàgina si no ho feu. Quan es desactiva després d'afegir un administrador nou, es perden els privilegis d'administrador. Si no designeu un administrador nou, la vostra pàgina quedarà inèdita. Tot i que això no suprimeix la pàgina, ningú no podrà accedir-hi ni agradar-hi, inclòs tu. Quan reactiveu el compte, tindreu l'opció de tornar a publicar la pàgina, conservant tot el contingut i els "M'agrada" anteriors. Editeu els administradors de la pàgina visitant-la, fent clic al menú desplegable "Edita la pàgina" i seleccioneu "Funcions d'administració".

Supressió

Eliminar el vostre compte és l'opció permanent per desfer-vos de Facebook. Si sabeu que heu acabat completament el lloc i no volreu mai més accedir al vostre perfil, amics, fotos o qualsevol altre contingut del lloc, la supressió es farà. Facebook assegura que la supressió del vostre compte no es produirà de seguida, donant-vos uns dies per canviar d’opinió i cancel·lar-la. Passat aquest temps, però, perdrà tot l'accés al vostre compte i cap altre usuari podrà veure cap dels vostres continguts.

Reactivació

L’avantatge clau de la desactivació per sobre de la supressió és la possibilitat de canviar d’opinió i tornar. La reactivació del vostre compte només requereix que visiteu Facebook i torneu a iniciar la sessió. Com que és possible que no hàgiu utilitzat el compte en un temps, és possible que hagueu oblidat la contrasenya. Si és així, Facebook proporciona un enllaç per restablir la vostra contrasenya. Necessiteu accés a l’adreça de correu electrònic connectada al vostre compte de Facebook. Tot i que reactiveu el vostre compte, restablireu la llista d’amics, la cronologia i altres continguts, no recuperareu automàticament els privilegis d’administrador de cap pàgina que hàgiu executat anteriorment. Haureu de recuperar els vostres privilegis afegint-vos com a administrador per un administrador actual. Alternativament, si fos l’únic administrador de la pàgina, veureu l’opció de tornar a publicar la pàgina quan inicieu la sessió per reactivar el compte.