Guies

Per què he iniciat la sessió automàticament al meu compte de Facebook?

Els membres de Facebook que consultin el seu compte amb freqüència durant tot el dia trobaran convenient el servei d’inici de sessió automàtic. L’inici de sessió automàtic us estalvia el temps que necessiteu per introduir manualment el vostre nom i contrasenya cada vegada que visiteu Facebook. Inicieu la sessió automàticament si la casella que habilita el servei està marcada a sota de la informació d’inici de sessió.

Pantalla d'inici de sessió

Si la casella situada al costat de "Mantén-me connectat" està marcada a la pantalla d'inici de sessió de Facebook, el lloc us recorda cada vegada que torneu a Facebook a l'ordinador. Quan navegueu fora del lloc o tanqueu completament el navegador, no esteu tancat de sessió. Quan torneu a Facebook, el lloc s'obre a la vostra pàgina d'inici amb un canal de notícies actualitzat, en lloc de obrir-se a la pantalla d'inici de sessió.

Desactiva l'inici de sessió automàtic

Quan apunteu el navegador a Facebook i observeu que heu mantingut la sessió iniciada, heu de tancar la sessió manualment per desconnectar el navegador del vostre compte de Facebook. Feu clic a l'enllaç "Compte" a l'extrem superior dret de qualsevol pantalla de Facebook i trieu "Tanca la sessió" al menú. Quan se us redirigeixi a la pantalla d'inici de sessió de Facebook, desmarqueu la casella que hi ha al costat de "Mantén-me connectat".

Gestió manual de l'inici de sessió

Quan desmarqueu la casella que hi ha al costat de "Mantén-me connectat", Facebook tancarà la sessió automàticament del vostre compte cada vegada que tanqueu el navegador d'Internet. Cada vegada que obriu un navegador i el dirigeix ​​a Facebook, apareix la pantalla d'inici de sessió i heu d'introduir manualment el vostre nom d'usuari, correu electrònic i contrasenya.

Consideracions de seguretat

Permetre que Facebook iniciï la sessió automàticament és una característica convenient si visiteu el lloc amb freqüència i teniu el vostre propi ordinador. Si inicieu la sessió amb un ordinador públic o compartiu l’ordinador sovint amb amics i familiars, no és bona idea iniciar la sessió automàticament. Si marqueu la casella que hi ha al costat de "Mantén-me connectat" en un dispositiu utilitzat per altres persones, podran accedir fàcilment al vostre compte i canviar la informació del vostre perfil o obtenir informació personal sobre vosaltres.