Guies

Com esborrar un compte de Google anterior d'un telèfon Android sense restablir

Quan configureu el dispositiu Android per primera vegada, us demanarà que afegiu un compte de Google Gmail al telèfon. Aquest es converteix en el compte de Google principal. Normalment, Android no us permet canviar el compte principal sense suprimir tot el dispositiu. Si heu canviat l'adreça de Gmail, podeu esborrar el compte antic sense restablir-ho si esborreu les dades i la memòria cau de l'aplicació Google Apps.

1

Premeu la tecla "Menú" a la pantalla principal del dispositiu Android.

2

Toqueu "Configuració" i seleccioneu "Aplicacions".

3

Toca "Gestiona les aplicacions" i selecciona la pestanya "Tots".

4

Toca "Google Apps" i fes clic a "Esborra les dades".

5

Feu clic a "D'acord" a la pantalla de confirmació. Repetiu per a "Esborra la memòria cau".

6

Premeu el botó "Enrere" i toqueu "Gmail".

7

Toca "Esborra dades" i selecciona "D'acord". Repetiu per a "Esborra la memòria cau".

8

Torneu al menú Configuració i toqueu "Sincronització de dades". El telèfon us demanarà que introduïu la informació nova del compte de Gmail.