Guies

Podeu bloquejar algú de la pàgina del vostre negoci a Facebook?

Amb un compte personal de Facebook, podeu bloquejar un altre usuari mitjançant la configuració de privadesa. Aquesta configuració no està disponible a les pàgines de Facebook Business, però podeu prohibir els usuaris d'altres maneres. Podeu prohibir algú des del tauler d'administració de la vostra pàgina, d'una publicació que la persona ha creat a la cronologia de la pàgina o d'un comentari que la persona ha fet sobre l'estat que heu publicat a la vostra pàgina. Independentment del mètode que utilitzeu, se li bloquejarà permanentment l'accés a la pàgina de la vostra empresa.

Tauler d'administració

1

Feu clic al nom de la vostra empresa al menú desplegable sota la fletxa de la barra de menú de la vostra pàgina de Facebook. Feu clic al botó "Mostra" de la pàgina empresarial per obrir el tauler d'administració.

2

Feu clic a l'enllaç "Veure-ho tot" de la secció "M'agrada" per veure la llista de persones a qui els agrada la pàgina de la vostra empresa.

3

Feu clic a la "X" al costat del nom de la persona que voleu bloquejar. Marqueu la casella de selecció "Prohibeix permanentment" al quadre de confirmació Suprimeix i feu clic a "D'acord" per eliminar i bloquejar aquesta persona.

4

Feu clic al botó "Amaga" per tancar el tauler d'administració.

Publicació de la cronologia

1

Feu clic a la "X" a prop del nom de la persona en un missatge que ha publicat a la pàgina.

2

Trieu "Suprimeix" al menú desplegable.

3

Feu clic a "Suprimeix i prohibeix l'usuari" per eliminar la publicació de la pàgina empresarial i bloquejar la persona de la pàgina.

Comenta

1

Assenyaleu un comentari que la persona ha fet en qualsevol publicació de la cronologia de la vostra empresa. Feu clic a la "X" que apareix a la dreta de la publicació. Apareix un missatge que indica "Heu amagat aquest comentari perquè només la pugui veure la persona que l'ha escrit i els seus amics. Desfeu-ho o suprimiu aquest comentari".

2

Feu clic a "Suprimeix aquest comentari".

3

Feu clic a l'enllaç "Prohibeix (nom d'usuari)" a la línia que indica "També podeu informar-ne com a abusiu o prohibiu (nom d'usuari)".