Guies

Com tancar la sessió de Gmail en un Android

Si sou l’única persona que utilitza el vostre telèfon intel·ligent o tauleta Android, és possible que us deixeu connectat al vostre compte de Gmail al dispositiu. Però podeu tancar la sessió d’un compte de Gmail en un dispositiu Android si voleu o iniciar la sessió a diversos comptes alhora. També podeu esborrar totes les vostres dades personals des d’un telèfon Android, cosa que pot ser útil si disposeu del dispositiu.

El procés de tancament de sessió de Gmail per a Android

Els telèfons Android solen incloure una aplicació de Gmail que podeu utilitzar per accedir al vostre compte de correu electrònic de Google. El vostre compte de Google també està associat amb altres funcions del telèfon, com ara instal·lacions de còpia de seguretat al núvol i aplicacions de Google com Google Maps, Google Drive i YouTube.

Si voleu tancar la sessió d'un compte determinat al telèfon, generalment es desvincularà de totes aquestes aplicacions alhora. Podeu fer-ho mitjançant l'aplicació Configuració del telèfon, desplaçant-vos fins a la secció "Comptes", tocant el botó "Google" i, tot seguit, cercant el compte al qual voleu tancar la sessió. A continuació, toqueu el nom del compte i al menú "Més" i toqueu "Elimina el compte" per eliminar el compte del dispositiu.

Ús de diversos comptes de Gmail

No us limiteu a utilitzar només un inici de sessió de Gmail al vostre telèfon Android. Podeu afegir comptes addicionals mitjançant l'aplicació Gmail. Per fer-ho, toqueu el botó de menú a l'aplicació Gmail i, a continuació, toqueu la fletxa cap avall al costat del vostre nom d'usuari. Trieu "Afegeix un compte" i seguiu les instruccions per introduir el nom d'usuari i la contrasenya del compte i verificar la vostra identitat si cal.

Després, podreu fer clic a la fletxa cap avall que hi ha al costat del vostre nom d'usuari per canviar de compte de correu electrònic a vosaltres, mantenint tots els vostres comptes actualitzats.

Esborrar totes les dades personals

Si teniu previst vendre el vostre telèfon, canviar-lo o regalar-lo, és possible que vulgueu esborrar les vostres dades personals del telèfon perquè ningú més hi pugui accedir un cop ja no estigui a les vostres mans.

Voldreu fer una còpia de seguretat o copiar qualsevol altra informació del telèfon que vulgueu desar. A continuació, aneu a l'aplicació Configuració des de la pantalla d'inici, toqueu el menú "Sistema" i trieu "Restableix". Seleccioneu "Restabliment de dades de fàbrica" ​​i, a continuació, toqueu "Restableix el telèfon" per continuar. Feu clic a "Esborra-ho tot" i espereu uns minuts perquè finalitzi el procés de restabliment.

El vostre compte de Google i altres dades se suprimiran del telèfon.