Guies

Com copiar i tornar a publicar a Facebook

Si veieu una publicació a Facebook que voleu compartir amb els vostres amics o seguidors, tot el que heu de fer és copiar-la i tornar-la a publicar. Facebook ho fa fàcil amb la funció Compartir. Podeu tornar a publicar vídeos, fotos, enllaços i text. Compartir és una forma ràpida de difondre idees i promocions a Facebook. En lloc d’intentar reformular una publicació, compartir us permet publicar l’original i fins i tot afegir les vostres pròpies observacions al principi. En utilitzar la funció oficial de Compartir, el pòster original obté crèdit tot i que la publicació aparegui al vostre mur.

1

Inicieu la sessió a Facebook.

2

Cerqueu la publicació que vulgueu copiar i tornar a publicar a la vostra font de notícies, al perfil d’un amic o a la pàgina d’empresa.

3

Premeu "Comparteix" a sota de la publicació.

4

Utilitzeu el quadre desplegable del quadre de diàleg "Comparteix aquest estat" per triar amb qui vulgueu compartir la publicació. Podeu tornar a publicar a la vostra pròpia línia de temps, la cronologia d’un amic, a un grup, en una pàgina que tingueu o com a missatge privat a un altre usuari.

5

Filtra qui veu la publicació compartida mitjançant el quadre desplegable "Personalitzat" del quadre de diàleg "Comparteix aquest estat". Això us permet triar excloure determinades persones o llistes de la visualització de la publicació, fins i tot si la compartiu a la vostra cronologia.

6

Escriviu un missatge propi al quadre "Escriu alguna cosa ...". Això no és obligatori, però ofereix la possibilitat d’afegir-lo al missatge original o d’explicar per què publiqueu de nou.

7

Premeu "Compartir estat" per tornar a publicar.