Guies

Com es pot deixar de fer massivament a Twitter

Quan seguiu algú a Twitter, els tuits d'aquest usuari apareixen a la vostra cronologia i, si voleu eliminar-los de la vostra cronologia, els heu de deixar de seguir. Si teniu diversos usuaris que voleu deixar de seguir, això vol dir cercar cada usuari individualment i fer clic al botó "Deixa de seguir" al costat del seu nom d'usuari. Hi ha diverses aplicacions en línia que eliminen aquest problema, ja que us permeten deixar de seguir massivament els usuaris de Twitter que ja no voleu seguir sense haver de descarregar res.

Tweepi

1

Obriu un navegador web i aneu a "tweepi.com".

2

Feu clic a l'enllaç "iniciar sessió (mitjançant oauth)", escriviu les vostres credencials d'inici de sessió a Twitter als espais proporcionats i feu clic al botó "Inicia la sessió".

3

Empleneu el vostre nom i cognoms i la vostra adreça electrònica per crear un compte de Tweepi i feu clic al botó "Comença a utilitzar Tweepi".

4

Feu clic al botó "Neteja" per veure la llista d'usuaris que esteu seguint.

5

Col·loqueu una marca de selecció al costat de tots els usuaris de Twitter que vulgueu deixar de seguir i feu clic al botó "Deixa de seguir" per deixar-los de manera massiva.

Torna a seguir

1

Obriu un navegador web i aneu a "refollow.com".

2

Feu clic al botó "Inicia la sessió amb Twitter", escriviu les vostres credencials d'inici de sessió a Twitter als espais proporcionats i feu clic al botó "Autoritza l'aplicació".

3

Feu clic a la pestanya "Segueix" per veure tots els usuaris que esteu seguint.

4

Feu clic a cada usuari que vulgueu deixar de seguir per col·locar una marca de selecció al costat de la seva imatge. Amb els usuaris desitjats seleccionats, feu clic al botó "Deixa de seguir" per deixar-los de manera massiva.

ManageFlitter

1

Obriu un navegador web i aneu a "manageflitter.com".

2

Feu clic al botó "Inici", seguit del botó "Connecta a Twitter". Escriviu les vostres credencials d'inici de sessió a Twitter als espais proporcionats i feu clic al botó "Inicia la sessió".

3

Feu clic a l'enllaç "Seguint" de la pestanya "Deixa de seguir" per veure els usuaris que esteu seguint.

4

Col·loqueu una marca al costat dels usuaris que vulgueu deixar de seguir i feu clic a l'opció "Deixa de seleccionar" per deixar de seguir els usuaris.