Guies

Per què els meus contactes no apareixen al meu iPhone?

L’aplicació Contactes de l’iPhone mostra informació extreta del disc dur del dispositiu i dels comptes al núvol enllaçats. També podeu canviar si aquests grups de contactes són visibles o no a la vostra aplicació. És possible que els vostres contactes no apareguin si heu iniciat la sessió amb les credencials del núvol incorrectes o si els grups estan apagats. A més, els errors de sincronització d'iTunes o les fallades en iOS poden provocar problemes de contacte quan transferiu informació entre el dispositiu i l'ordinador.

Visibilitat del grup

Inicieu l'aplicació Contactes i toqueu "Grups". Marqueu l'opció "Tot al meu iPhone" per mostrar els vostres contactes emmagatzemats al disc dur de l'iPhone. És possible que tingueu comptes al núvol enllaçats amb el vostre iPhone, com ara Gmail o iCloud. Aquests comptes també apareixeran a les vostres llistes de grups. Podeu canviar la visibilitat de cada grup tocant el seu nom una vegada. Apareixerà una marca de selecció quan el grup sigui visible. Si desmarqueu el grup, quedarà ocult a la vista.

Configuració del núvol

Els noms, les contrasenyes o la configuració de pantalla de núvol incorrectes poden evitar que el vostre iPhone es sincronitzi amb els contactes emmagatzemats als vostres comptes de núvol. Obriu el menú "Configuració" i toqueu "Correu, contactes i calendaris". Seleccioneu un compte, com ara Gmail o iCloud. Assegureu-vos que l'opció Contactes estigui activada. Toqueu "Compte" i introduïu el vostre nom d'usuari correctament. Torneu a introduir la vostra contrasenya i premeu "Fet". El vostre iPhone verificarà el vostre nom d'usuari i contrasenya. Si hi ha algun problema amb el vostre nom d'usuari o contrasenya, se us demanarà que els torneu a introduir. Un cop verificades les vostres credencials, obriu l'aplicació Contactes. Seleccioneu "Grups" i marqueu el compte del núvol com a visible.

Sincronització d’errors

Si no utilitzeu la sincronització de contactes al núvol, és possible que els vostres contactes no s'hagin transferit completament durant la sincronització d'iTunes. Inicieu iTunes i connecteu l'iPhone a l'ordinador amb el cable USB. Feu clic a "iPhone" a la llista de dispositius. Feu clic a la pestanya "Informació" i seleccioneu "Sincronitza contactes". Si voleu sincronitzar els contactes emmagatzemats a l'Outlook al vostre PC, visiteu el menú desplegable "Sincronitza els contactes de" i trieu l'Outlook. Feu clic a "Aplica" i espereu que la barra de progrés mostri que la sincronització s'ha completat. Feu clic a "Fet", premeu la icona "Expulsa l'iPhone" i desconnecteu el dispositiu de l'ordinador.

Problemes de programari

És possible que els vostres contactes visualitzats continuïn tenint problemes si el firmware no té problemes. És possible que hàgiu de restaurar l'iPhone completament per resoldre l'error. Feu una còpia de seguretat de l'iPhone mitjançant iTunes o iCloud. Connecteu l'iPhone a l'ordinador i inicieu iTunes. Seleccioneu "iPhone", la pestanya "Resum" i seleccioneu "Restaura l'iPhone". Això eliminarà totes les vostres dades personals i tornarà a instal·lar el firmware de l'iPhone. Quan s'hagi completat, feu clic a "Restaura de la còpia de seguretat" per carregar la còpia de seguretat d'iTunes a l'iPhone. Si la vostra còpia de seguretat s’emmagatzema a iCloud, inicieu la sessió al vostre compte al dispositiu i toqueu “Restaura des de la còpia de seguretat d’iCloud”.