Guies

Com fer que el vostre perfil de Facebook no es pugui cercar per a tothom

Normalment, els perfils de Facebook estan disponibles per a tothom que vulgui trobar-los. Això permet als usuaris veure el vostre perfil, contactar-vos o enviar sol·licituds d'amistat. Per tant, bloquejar el vostre perfil de Facebook des del motor de cerca del lloc web és ideal per a empreses privades que vulguin moderar la interactivitat contínua amb més eficàcia. Mitjançant les diverses opcions de Facebook podeu evitar que el vostre perfil es trobi mitjançant consultes de cerca convencionals.

1

Feu clic a la fletxa cap avall situada al costat de l'enllaç Inici i seleccioneu "Configuració de privadesa" al menú contextual.

2

Feu clic a l'enllaç "Edita la configuració" situat al costat de la secció Com es connecta.

3

Feu clic a les opcions desplegables que hi ha al costat de totes les preguntes disponibles, com ara qui pot trobar el vostre perfil per nom, per adreça de correu electrònic o per número de telèfon. Seleccioneu l'opció "Amics", que impedeix que els desconeguts i qualsevol persona que no formi part de la llista d'amics existents us trobin.

4

Feu clic a "Fet" per aplicar tots els canvis.