Guies

Com canviar els equips per sincronitzar-los amb l'iPhone

L'iPhone només es pot sincronitzar amb un ordinador a la vegada. Si ja heu sincronitzat l'iPhone amb un ordinador, rebrà un missatge indicant que està sincronitzat en un altre lloc si intenteu connectar-lo a un altre equip. Sempre que utilitzeu el mateix ID d'Apple a tots dos equips per autoritzar el contingut del vostre iPhone, podeu transferir compres des del vostre iPhone al nou equip mitjançant la sincronització automàtica. Una altra opció per als usuaris que no volen sincronitzar automàticament és la sincronització manual. Quan decidiu actualitzar els equips de la vostra empresa, podeu utilitzar qualsevol tipus de sincronització per assegurar-vos que la música, els vídeos i les aplicacions es transfereixen al nou equip.

Automàtic

1

Obriu l'iTunes a l'ordinador nou i feu clic al menú "Botiga". A continuació, seleccioneu "Autoritza aquest ordinador".

2

Introduïu l'identificador i la contrasenya d'Apple per al compte autoritzat per utilitzar-lo amb el vostre iPhone. Feu clic a "Autoritza".

3

Connecteu l'iPhone a l'ordinador i seleccioneu "Esborra i sincronitza" o "Transfereix compres" (vegeu Consells).

4

Espereu que iTunes acabi de sincronitzar-se amb l'iPhone i desconnecteu-lo de l'ordinador. Ara podeu utilitzar el vostre iPhone amb l’ordinador nou.

Manual

1

Connecteu el dispositiu a l'ordinador i feu clic a "Cancel·la" quan aparegui l'avís que l'iPhone se sincronitza amb una altra sol·licitud de biblioteca.

2

Seleccioneu el vostre iPhone situat a la secció Dispositius.

3

Feu clic a "Resum" i marqueu la casella de selecció "Gestiona manualment la música i els vídeos". Feu clic a "D'acord".

4

Feu clic a "Aplica" per sincronitzar l'iPhone amb l'ordinador nou.

5

Afegiu contingut manualment arrossegant elements de la biblioteca d’iTunes a l’iPhone a la secció Dispositius. Per eliminar el contingut, seleccioneu el vostre iPhone a la secció Dispositiu i feu clic a la fletxa per ampliar la llista de subcarpetes. Seleccioneu una subcarpeta, feu clic amb el botó dret sobre un element i feu clic al botó "Suprimeix" per eliminar l'element manualment.