Guies

Hi ha alguna manera de fer privada la vostra activitat a YouTube?

Si no voleu que els altres usuaris vegin els vídeos que us agraden o els canals als quals us subscriviu a YouTube, podeu canviar la configuració del compte perquè la vostra activitat quedi oculta. A més, si heu penjat algun vídeo al vostre compte, però no voleu que els vegin usuaris no autoritzats, podeu fer que el vostre contingut sigui privat o no inclòs.

Editeu la configuració del vostre compte

Inicieu sessió al vostre compte i, a continuació, seleccioneu la icona del vostre perfil a la part superior dreta. Trieu "Configuració de YouTube" al menú principal i, a continuació, seleccioneu "Privadesa" a "Configuració del compte". Marqueu "Mantingueu privats tots els meus vídeos que m'agraden i les meves llistes de reproducció que m'agraden" i "Mantingueu privades totes les meves subscripcions" i feu clic a "Desa" per aplicar els canvis.

Canvieu la privadesa del vostre vídeo

Aneu a "Gestor de vídeos" al menú principal i, a continuació, seleccioneu el vídeo que vulgueu amagar. Feu clic al botó "Edita" i, a continuació, trieu "Privat" o "No inclòs" al menú desplegable "Configuració de privadesa". Si el vostre compte de YouTube està enllaçat a Google Plus i configureu el vostre vídeo com a privat, veureu un camp on podeu introduir les adreces de correu electrònic o els noms del perfil de les persones amb qui vulgueu compartir el vostre vídeo. Feu clic a "Desa" per aplicar els canvis.