Guies

Com fer privat un Tumblr i només per a les persones que el segueixen

El servei de blocs de Tumblr us permet configurar un bloc privat al qual només poden accedir els seguidors seleccionats. Tot i això, Tumblr només ofereix aquesta facilitat per a blocs secundaris. El vostre bloc original de Tumblr ha de romandre obert a tots els visitants. Per fer privat un bloc secundari existent de Tumblr, ajusteu la configuració del bloc des de la pàgina del tauler de control de Tumblr. Un cop hàgiu fet el bloc privat, cada seguidor haurà d'introduir la contrasenya correcta per accedir al bloc.

1

Inicieu la sessió al vostre compte de Tumblr per obrir la pàgina de tauler predeterminada.

2

Feu clic i seleccioneu el bloc secundari que vulgueu fer privat dels blocs que apareixen a la part superior del tauler de Tumblr.

3

Feu clic al botó verd "Configuració" al menú de la dreta.

4

Desplaceu-vos a la secció "Contrasenya" a la part inferior de la pàgina. Feu clic i marqueu la casella de selecció "Protegeix aquest bloc de contrasenya".

5

Feu clic al botó "Desa les preferències" a la part inferior de la pàgina per activar la funció de privadesa.

6

Feu clic al botó verd "Seguidors" al menú de la dreta i envieu un missatge als vostres seguidors amb la nova contrasenya del bloc perquè puguin accedir al bloc privat.