Guies

Com desetiquetar algú que heu etiquetat en una foto de mur a Facebook

Facebook facilita l’etiquetatge de persones en fotos publicades al vostre mur, grups o compte en general. La funció és ideal per compartir fotografies sense la molèstia d’enviar manualment les fotos a cada persona que estigui present a la imatge. L’inconvenient de l’etiquetatge de fotos és que podeu etiquetar accidentalment a una persona equivocada o etiquetar algú que no vulgui que se l’etiqueti a la foto. Les persones que etiqueteu poden desetiquetar-se de si mateixes quan vulguin. En alguns casos, és possible que l'individu no sàpiga que existeix aquesta característica i se us demana directament que desactiveu l'etiquetatge. Podeu gestionar aquesta tasca en un minut.

Desetiquetatge d'una foto de Facebook Wall

  1. Accediu a la foto

  2. Inicieu sessió al vostre compte i localitzeu la foto a la paret. Ara Facebook es refereix al mur com a cronologia o perfil, però el terme original perdura. És la pantalla on es publica la vostra activitat a Facebook. Si la paret està desordenada, feu clic a la pestanya "Fotos" que hi ha a sota de la foto de portada gran. Cerqueu la foto a la pestanya "Les vostres fotos" si sou qui ha publicat l'original. Ordenar mitjançant la pestanya "Àlbums" és una altra manera de localitzar la imatge. També podeu trobar la foto a la pestanya "Fotos vostres". Són fotos publicades per altres persones que us han etiquetat en una foto. En aquest cas, només podeu desetiquetar-vos a vosaltres mateixos perquè no sou el propietari de la foto original.

  3. Traieu l'etiqueta

  4. Aquesta part és increïblement fàcil. Feu clic a la foto i s'expandeix a una finestra de la pantalla juntament amb un tauler d'informació al costat. Els noms de totes les persones etiquetades són de color blau amb un subratllat. Es tracta bàsicament d’un enllaç al perfil d’aquesta persona. Passeu el ratolí per sobre de l'enllaç per mostrar el seu perfil en una finestra temporal. A la part superior de la finestra temporal, es mostra qui ha etiquetat la foto (en aquest cas vosaltres) seguida d'una opció per eliminar l'etiqueta. Feu clic al text "Elimina l'etiqueta" i la persona ja no queda etiquetada a la foto.

  5. Propers passos

  6. Després d'eliminar l'etiqueta, no necessàriament heu acabat. Tot i que aquesta persona ja no està etiquetada, és possible que el seu nom encara estigui present al text. Editeu la publicació i suprimiu el nom per eliminar-la completament. Si l'etiqueta original era una errada tipogràfica, inseriu el nom correcte i etiqueteu la persona correcta abans de tornar a publicar la publicació. Facebook informarà la persona de la nova etiqueta mitjançant les seves notificacions sense enviar una actualització redundant a aquells que ja estaven etiquetats a la publicació original.