Guies

Com fer que les publicacions de Facebook es puguin compartir

Amb milers de milions d’usuaris a tot el món, Facebook és una plataforma que amplia l’abast social i la influència social de tothom. Molts usuaris de Facebook s’estan avançant cap a més privadesa i seguretat amb allò que qualsevol persona veu a Internet. Com a tals, algunes publicacions no són visibles per a tothom ni es poden compartir amb altres. Per als moments en què vulgueu compartir una publicació, haureu d'ajustar la configuració de Facebook.

Raons per fer que es pugui compartir

Compartir contingut ajuda a transmetre la informació per Internet. Moltes empreses troben que, amb els canvis constants que es produeixen en els algorismes de cerca, és gairebé impossible mantenir-se al dia amb els canvis de paraules clau. Per aconseguir contingut i mantenir els clients i els clients potencials compromesos, hi ha més empreses que utilitzen les xarxes socials, concretament Facebook per aconseguir-ho.

L’ideal seria que els vostres clients llegissin les vostres publicacions, els encantessin el contingut i després les compartissin a les seves pròpies pàgines. Com que cada vegada hi ha més persones que comparteixen les vostres publicacions, els algoritmes de Facebook reconeixen les vostres publicacions amb més facilitat, ja que es veuen als feeds de notícies del vostre client amb més regularitat i, idealment, es desenvolupa una tendència viral que atrau a més gent al vostre negoci.

Compartir pàgines personals

Tot i que les empreses comparteixen contingut amb el públic, molts propietaris també comparteixen el contingut de la seva empresa a través de la seva pàgina personal per arribar a connexions que poden no estar a la pàgina de la vostra empresa. Si la configuració personal de Facebook està configurada a una configuració de privadesa elevada, la vostra família i amics no podran compartir aquest contingut; només el poden llegir. La configuració de Facebook també inclou opcions per compartir privadesa, que s’estableixen quan el postoriginador publica la publicació per primera vegada.

Quan creeu una publicació, teniu l'opció de compartir-la a la vostra cronologia o de compartir-la al canal de notícies. Heu de compartir-lo al vostre canal de notícies. A més, quan trieu el canal de notícies, es configurarà de manera predeterminada. Si la vostra configuració és "Amics", només podeu compartir la publicació i els amics la poden llegir. Ningú no el pot compartir. Canvieu aquest paràmetre amb la icona que hi ha al costat de la descripció a Públic. Ara és una publicació compartible.

Accions de pàgina empresarial

Les pàgines empresarials us ofereixen la mateixa opció per compartir, però s’envien automàticament al feed de notícies perquè els seguidors i el públic les vegin. Quan molts propietaris d’empreses es confonen i perden la possibilitat de compartir la publicació és quan comparteixen la publicació de la pàgina empresarial a la seva pàgina personal que es manté com a Privada o Amics. Tot i que la publicació original es pot compartir, és possible que hàgiu d'ajustar la configuració perquè altres persones la puguin compartir des de les seves pàgines després que hàgiu compartit la publicació del vostre negoci a una pàgina personal.

Advertiment

No confongueu una pàgina empresarial amb un grup. Alguns grups estan dissenyats per ser secrets, privats o tancats. Estan dissenyats amb finalitats de confidencialitat i aquestes publicacions, tot i que són vistes pels membres, no es poden compartir fora de la comunitat.