Guies

Com desactivar les pàgines de Facebook enllaçades

Si teniu una pàgina de Facebook per al vostre negoci i voleu desactivar-la, el procés és senzill. Tanmateix, si la vostra pàgina de Facebook està enllaçada a un grup de Facebook o està enllaçada al lloc web de la vostra empresa, heu de fer alguns passos addicionals abans de continuar amb la desactivació de la pàgina. Això és el que heu de saber.

Com desactivar una pàgina de Facebook

Per desactivar la pàgina en qüestió, heu d’haver iniciat la sessió al compte com a administrador d’aquesta pàgina. A continuació, podeu seguir aquests passos per desactivar la pàgina:

  1. Aneu a la part superior de la pàgina, on es troba el fitxer Menú de pàgina es troba i feu clic a Configuració.
  2. A prop de la part inferior del Pestanya General, feu clic a Elimina la pàgina.
  3. Llegiu l'exempció de responsabilitat i trieu l'opció per a Suprimeix la pàgina.
  4. Se us demanarà que confirmeu fent clic a D'ACORD.

En aquest moment, la vostra pàgina està desactivada durant 14 dies. Després de 14 dies, Facebook us pregunta si voleu suprimir la pàgina permanentment. Si trieu Suprimeix, la pàgina i tot el seu contingut s’esborren de Facebook. Si ho desitgeu Anul·la la publicació en lloc de suprimir en aquell moment, només els administradors poden veure la vostra pàgina.

Cancel·lació d'un compte desactivat abans que se suprimeixi

Podeu canviar d’opinió sobre l’eliminació de la pàgina durant el període de desactivació de 14 dies. Per cancel·lar la supressió de la pàgina:

  1. Torneu a la vostra pàgina durant el període de desactivació de 14 dies.
  2. A la part superior de la pàgina hi ha una opció per Cancel·la la supressió.
  3. Feu-hi clic i, a continuació, feu clic a Confirmeu, Seguit per D'ACORD.

Com desactivar una pàgina de Facebook sense esborrar-la

Suposem que voleu desactivar una pàgina de Facebook sense suprimir-la realment. Podeu amagar la pàgina del públic només 14 dies abans que se suprimeixi. En lloc d’això, podeu preferir Anular la publicació.

  1. Aneu al menú Pàgina a la part superior de la pàgina i feu clic a Configuració.
  2. Sota General, que és la primera pestanya de Configuració, feu clic a Visibilitat de la pàgina.
  3. Seleccioneu Edita i marqueu la casella que hi ha al costat Pàgina inèdita.
  4. Feu clic a Guardar canvis per anul·lar la publicació de la pàgina i amagar-la del públic.

Les pàgines de Facebook no publicades conserven tot el seu contingut, però només són accessibles o visibles pels administradors de la pàgina. Podeu tornar a publicar-los en qualsevol moment seleccionant el fitxer Pàgina publicada opció a sota Visibilitat de la pàgina.

Com desenllaçar la vostra pàgina dels grups

Per desactivar una pàgina de Facebook enllaçada quan aquesta pàgina està enllaçada a un grup, aneu a Grups pestanya de la pàgina Configuració. Tot i això, si la vostra pàgina no està publicada actualment, no podreu accedir a la pestanya Grups. A la pestanya Grups, cerqueu els grups enllaçats i feu clic Desenllaça el grup al costat del nom del grup.

Com redirigir enllaços a la vostra pàgina de Facebook enllaçada

Després de desactivar la pàgina de Facebook, heu de suprimir o redirigir qualsevol enllaç a aquesta pàgina de la pàgina principal de l'empresa de la vostra empresa. Això inclou un enllaç directe o un widget de Facebook que enllaça amb la pàgina desactivada en qüestió. Com que Facebook no actualitza automàticament els enllaços de retrocés per apuntar a un URL de pàgina nou, heu d’editar els enllaços manualment amb un enllaç nou.

Per restablir els enllaços antics a enllaços de pàgina nous, actualitzeu-los a la font. Això significa actualitzar els enllaços fora del lloc o compartir widgets integrats al vostre lloc web o al gestor de relacions amb els clients accedint a la part posterior i actualitzant l'enllaç al nou URL de destinació. Per fer-ho, repetiu els passos que heu seguit al lloc web o configuració del servei de màrqueting per correu electrònic per a la integració de Facebook. Aneu a la secció on heu introduït l'URL de la pàgina de Facebook ara desactivat i elimineu l'URL de la pàgina anterior.

Ara, actualitzeu la secció amb l'URL de la pàgina nova. Si no teniu cap URL de pàgina nova, suprimiu completament la integració de Facebook. Si trieu aquesta opció, la icona de Facebook ja no apareixerà al vostre lloc web ni als vostres correus electrònics de màrqueting. Només veieu la resta d’enllaços d’integració social que teniu, com ara Twitter o Instagram.